- Kezdőlap
- >>
- Sport táplálék kiegészítők
- >>
- Fehérjék
- >>
- Savó fehérjék
- >>
- Premium whey 80
- >>
- Premium whey 80 1 kg
- >>
- Premium Whey 80 1kg - Natural
A termékhez a vásárlók ezeket a termékeket is megvették
Kiszerelés
Súly | 1 kg |
---|
Termék ismertető
Összetétel: Tejsavófehérje koncentrátum - WPC 80
Energia érték | 100g | 25g | *RVH % |
Energia érték |
1734 KJ (410 kcal) |
433,5 KJ (102,5 kcal) |
5,125 % |
Zsír |
7,3 g |
1,825 g |
2,60 % |
ebből telített zsírsavak |
4,5 g |
1,25 g |
5,625 % |
Szénhidrát |
8,5 g |
2,125 g |
0,82 % |
ebből cukrok |
7,9 g |
1,975 g |
2,19 % |
Rostok |
0 g |
0 g |
** |
Fehérje |
77,6 g |
19,4 g |
38,8 % |
Só |
0,38 g |
0,095 g |
1,58 % |
Tipikus aminosavprofil 100 g fehérjében: L- Alanín-3,59 g,L- Arginín-1,65 g, Kyselina asparagová-8,28 g, L-Cystein-1,66 g, Kyselina glutámová-14,2 g, Glycín-1,41 g,L- Histidin-1,37 g, L-Izoleucin-3,84 g,L- Leucin-7,82 g,L- Lyzín-7,13 g,L-Methionín-1,56 g, L-Fenylalanín-2,26 g,L- Prolin-4,48 g, L-Serin-3,92 g,L- Threonin-5,19 g,L- Tryptofan-1,07 g,L- Tyrozin-1,95 g, L- Valín-3,55 g
*RDA - beviteli referencia érték
Beviteli referencia érték egy átlagos felnőtt ember számára (8400 kJ/2000 kcal)
**RDA nincs meghatározva
Adagolás:Ajánlott napi adag 25gramm reggel éhgyomorra vagy közvetlen edzés után. Ajánlott napi adagot keverjük össze 1,5dl vízzel.
Figyelmeztetés:Nem alkalmas gyerekek és terhes nők számára! Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! Allergén laktóz,tej.
Tárolás:A terméket gyermekek elől elzárva kell tárolni! Száraz, hűvös helyen tartandó 25C-ig. A termék fogyasztása után a dobozt gondosan zárjuk le!
No doping - a termék nem tartalmaz semmiféle tiltott anyagot, ami a Világ Antidoping kódexében található. nem tartalmaz konzerváló anyagokat, és genetikailag módosított alapanyagokat.
Gyártó: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, Lieskovec, 96221, Szlovákia.
Gondoskodunk rólatok !
1) Magas a fehérje aránya (73%-75% ízesítéstől függően), amely a legjobb minőségű tejsavóból származik.
2) Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, vagyis azokat az aminosavakat, amelyeket az emberi szervezet nem képes saját maga előállítani (vagy más szóval "szintetizálni"), és kizárólag étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel kell bevinni. Az esszenciális aminosavak a teljes tejsavófehérje-tartalom akár 60%-át is kiteszik.
3) Nagy arányban tartalmaz elágazó láncú, úgynevezett BCAA-aminosavakat (valin, leucin és izoleucin), amelyek beindítják az izomfehérje szintézis folyamatát és felgyorsítják a regenerálódást kemény edzés után.
4) Nagyon jó forrása a kénes aminosavaknak (cisztein és metionin), amelyek segítenek stabilizálni a szervezet antioxidáns szintjét, amelyek védelmet nyújtanak a DNS-nek a káros szabad gyökökkel szemben.
5) Gazdag az arginin és a lizin aminosavakban, amelyek részt vesznek a növekedési hormonok stimulálásában. A növekedési hormon elősegíti az izomnövekedést és a testzsír csökkentését.
6) A glutamin aminosav magasabb tartalma segít feltölteni az izmok és a máj energiaraktárait glikogén formájában, miközben támogatja a szervezet általános immunválaszát.
7) Végül, de nem utolsósorban kalciumforrás is, amely védi a csontokat a vékonyodástól.
8) Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, amely csökkenti a minőségét. Ezáltal nagyon könnyen emészthető, nem borítja fel a gyomrot és nem okoz emésztési problémákat.
9) Nem denaturált, ami azt jelenti, hogy a gyártási folyamat során a CFU Cross-Flow ultraszűrési módszert alkalmazták, alacsony hőmérsékleten, így a fehérje megőrzi természetes biológiai értékét, és nem változnak biológiai tulajdonságai.
10) Por alakban van, mégis nagyon jól oldódik (még hideg vízben is).
A Premium Whey 80 alkalmas mindenkinek, aki izomtömeget szeretne növelni, de különböző diétás programokban is, ahol segít az izomtömeg fenntartásában és gyorsítja a regenerálódást. Nemcsak aktív és szabadidős sportolóknak, hanem a fokozott fizikai aktivitású átlagembereknek is alkalmas, akiknek szükségük van a napi fehérjebevitel kiegészítésére.
Források - cikkek:
Bin, P., et al. 2017. Oxidation resistance of the sulfur amino acids: methionine and cysteine. Biomed Research International, 1-6.
Frestedt, J. L., et al. 2008. A whey-protein supplement increases fat loss and spares lean muscle in obese subjects: a randomized human clinical study. Nutr Metab. 5:8.
Chromiak, J. A. and Antonio J. 2002. Use of amino acids as growth hormone-releasing agents by athletes. Nutrition 18:657-661.
Miller, G. D., et al. 2000. Handbook of dairy foods and nutrition. CRC Press.
Pasin, G. and Miller, S. L. 2000. U.S. Whey products and sports nutrition. Application monograph. U.S. Dairy export Council, 1-8.
Van Hall, G., et al. 2000. The effect of free glutamine and peptide ingestion on the rate of muscle glycogen resynthesis in man. In J Sports Med. 21(1):25-30.
Zaman, Ch. and Lin, K. 2007. A review of the importance of amino acids in sports performance. Immune System Management, 1-63.