Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Enzimatikusan Hidrolizált Kollagén NEW 1kg |cherry stevia

  • Enzimatikusan Hidrolizált Kollagén NEW 1kg |cherry stevia
6 290 Ft ÁFÁ-val / ks 4 953 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Az ÚJ még jobb minőségű hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövetek regenerálásához. Ezek a legrövidebb molekuláris láncok jobb hatással vannak a szervezet emésztésre. Erre a fehérjeforrásra tipikusan jellemző a jobb hasznosulása a szervezetben és a esszenciális valamint a nem esszenciális aminosavak egyedülálló forrása. Továbbá magas fehérjetartalom, és a nagyon alacsony szénhidrát- és zsírtartalom. A sertésből nyert kollagén C-vitaminnal lett gazdagítva, ami együttesen növeli az összhatást.
Cikkszám:
01980

Kiszerelés

Súly1 kg

Termék ismertető

Összetevők meggy: Hidrolizált sertés kollagénpor, citromsav E 330, C-L-aszkorbinsav, meggy aroma, édesítők: glükozid steviola (E960)

Tápérték információk

100g

10g

*RVH %

Energia érték

1494kJ

(351kcal

149,4kJ

)(35,1kcal)

1,75 %

Zsírok

0g

0g

0 %

Ebből telített zsírsavak

0g

0g

0 %

Szénhidrátok

0 g

0g

0 %

Ebből cukrok

0g

0 g

0 %

Rost

0g

0g

**

Fehérjék

83,3 g

8,33 g

16,66 %

1,62g

0,162 g

2,7 %

C vitamin -aszkorbinsav

3 g

0,3 g

375 %

Enzimatikusan hidrolizált sertéskollagén

92,59 g

9,259g

**

Tipikus aminosavprofil 100 g fehérjében: L-alanin-8,8 g, L-arginin-7,5 g, aszparaginsav-5,5 g, glutaminsav-10,1 g, glicin-22,4 g, L- Hisztidin-0,5 g, L-hidroxi-prolin-11,9 g, L-hidroxilizin 1,1, L-izoleucin-1,3 g, L-leucin-2,8 g, L-lizin-4 g, L- Metionin-0,8 g, L-fenilalanin-2,3 g, L-prolin-13,2 g, L-szerin-3,2 g, L-treonin-1,7 g, L-triptofán 0,1, L - tirozin-0,4 g, L-valin-2,4 g.

*RDA - beviteli referencia érték

Beviteli referencia érték egy átlagos felnőtt ember számára (8400 kJ/2000 kcal)

**RDA nincs meghatározva

 

Felhasználás és adagolás: Az ajánlott napi adag 20 g, naponta kétszer 10 g-ot, keverjen el kb. 2 dl vízben. Az optimális hatékonyság érdekében ajánlott a napi adagot követni, és 2-3 hónapon át alkalmazni.

Korlátozások: Nem ajánlatos 12 évesnél fiatalabb gyermekek, terhes és szoptató nők számára. A terméket nem szabad változatos étrend helyettesítésére használni. Az ajánlott napi adagot nem ajánlatos túllépni.

Tárolás: Gyermekektől és napfénytől elzárva, száraz helyen és 25 ° C alatti hőmérsékleten. A szükséges mennyiség bevétele után zárja vissza a csomagolást. Hideg és napfénytől védett tárolás meghosszabbítja a termék eltarthatóságát.

No dopping - a termék nem tartalmaz semmilyen anyagot a Doppingellenes Világkódex tiltott anyagok listájából. A termék nem tartalmaz tartósítószereket, szintetikus festékeket vagy géntechnológiával módosított alapanyagokat.

Gyártó: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec

A termékhez a vásárlók ezeket a termékeket is megvették

OMEGA 3 18/12

OMEGA 3 18/12 |60 caps.

Omega-3 zsírsavak (legfontosabbak belőle az EPA és a DHA) eszenciális zsírsavak. Fontosa szerepet játszanak az agy megfelelő működésében. Alergia csökkentésében is fontos szerepet játszik. Továbbá csökkenti a magas vérnyomást, növeli a jó HDL koleszterin szintent, gyulladáscsökkentő hatása van és elősegíti az edzés utáni regenerációt és elősegíti a forgók regenerécióját. Elősegíti a tiszta izom növekedését, felesleges zsír felszedése nélkül.
1 410 Ft ÁFÁ-val / ks
1 110 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 01052
  • Rendelés információ
    +421905812095

  • Ingyenes szállitás 25000 ft
    feletti vásárlásnál

  • Készleten lévő árút
    24 órán belül kézbesítünk

  • Ügyfélszolgálat
    és ügyfél kezelés

  • Termékek egyenesen
    gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.