Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Szénhidrátok és édesítők

Termék szűrő
Megjelenítés típusa:
Sorrend:

Típus

Glükóz

Glucose 1kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Glükóz ideális, gyors energiaforrás. Egyszerű cukrok közé tartozik - monosacharidok. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
1 490 Ft ÁFÁ-val 1 050 Ft ÁFÁ-val / ks
827 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01041

Maltodextrin

Maltodextrin 1kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Maltodextrin gyorsan feltölti az izmok glikogén szintjét. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
1 940 Ft ÁFÁ-val 1 590 Ft ÁFÁ-val / ks
1 252 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01042

Inulín

Inulin 500g

Az inulin étrendben oldódó rost, oligo- és poliszacharidokból áll, amelyek ß- (2,1) kötésekkel összekapcsolt fruktóz egységekből állnak. Szinte minden fruktózláncot glükóz egység zár le. Az oldhatóság növelése érdekében enzimatikusan hidrolizálódik.
Számos élelmiszer-készítményben és az egészséges táplálkozás fogyasztói számára alkalmazzák. Lehetővé teszi az élelmiszerek táplálkozási profiljának javítását rost hozzáadásával, cukrok pótlásával, a kalóriaérték csökkentésével, a glikémiás index csökkentésével.
Az inulin nem emészthető fel a vékonybélben, ezért nem növeli a vércukorszint és az inzulin mennyiségét. Az inulin kellemes ízű, javítja az ételek aromáját, pl. joghurtot és 30% édességű szacharózt tartalmaz. Ezért felhasználható cukor vagy glükózszirup helyettesítésére. Cukorbetegek számára is alkalmas.
2 280 Ft ÁFÁ-val 1 990 Ft ÁFÁ-val / ks
1 567 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01897

Palatinóza

Palatinose 2kg

Alkalmas erő és izomfejlesztésre. Palatinóz egy disacharid, ami lényegében egy izomaltulóz. Tiszta, fehér, kristályos por. Glikémiás indexe 32, ami biztosítja a folyamatos energiabevitelt. Lassú a felszívódása, így foylamatosan biztosítja a megfelelő inzulinszintet a szervezetben. Javítja a fizikai aktivitást és mentális képességeket. Palatinose felszívódása 2 óráig tart, így fokozatosan adagolja a szervezetnek az energiát. Nagyobb mértékben oxidációt fejt ki a zsírsejtekre nézve. Ugyan őgy használhatjuk a terméket vízben mint tejben. Cukorral ellentétben az édessége fele a palatinózának, így bármely más sacharid forrással kombinálhatjuk!
6 470 Ft ÁFÁ-val 5 730 Ft ÁFÁ-val / ks
4 512 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00106

Fruktóz

Fructose 3kg

Alkamas erő és gyors energiapórtlásra. Fruktóz - gyümölcs cukor - egy alacsony glikémiás indexel rendelkező cukor, ami alkalmas cukorbetegek számára is. Fruktóz lényegében monosacharid. Ugyan úgy lehet adagolni mint más ízesítőt, de az adagolása kisebb. Kb. 30% édesebbnek érezzük mint a sima cukrot. A monoszacharidokhoz tartozó ketohexóz, szabad állapotban igen elterjedt mind a növény-, mind az állatvilágban. Nagy mennyiségben található a gyümölcsök nedvében, a mézben, egyik komponense a szacharóznak is. Biológiailag a glükózhoz hasonlóan fontos szénhidrát.
4 730 Ft ÁFÁ-val 3 880 Ft ÁFÁ-val / ks
3 055 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00107

Glükóz

Glucose 3kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Glükóz ideális, gyors energiaforrás. Egyszerű cukrok közé tartozik - monosacharidok. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
4 110 Ft ÁFÁ-val 3 110 Ft ÁFÁ-val / ks
2 449 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00108

Maltodextrin

Maltodextrin 3kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Maltodextrin gyorsan feltölti az izmok glikogén szintjét. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
5 640 Ft ÁFÁ-val 4 580 Ft ÁFÁ-val / ks
3 606 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00109

Szukralóz

Sucralose 30g

A szukralóz alacsony kalóriatartalmú édesítőszer, és akár 600-szor édesebb, mint az asztali cukor. A szukralóz nem befolyásolja az emésztési folyamatot, és nem halmozódik fel a szervezetben. Használat után az emésztőrendszer túlnyomó többsége nem változik. Kis mennyiségű szukralóz felszívódik, de nem metabolizálódik, ezért gyorsan kiválasztódik a vizelettel.
1 560 Ft ÁFÁ-val 1 110 Ft ÁFÁ-val / ks
874 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00133

Stevia RA60

Stevia RA60 30g

A növényből kivont, édes ízért felelős steviol-glükozidok különösebb lebontás nélkül emésztődnek és ezért kalória-értékük rendkívül kicsi. Cukorbetegek is fogyaszthatják. Néhány dán és brazil tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, enyhíti az inzulin-függést, szabályozhatja az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segíthető hatásairól számolnak be, valamint bizonyos ásványi anyagtartalma sem mellékes (A és C vitamin, cink, rutin, magnézium, vas, stb.). Stevia 250-400x édesebb mint a cukor, gyógyhatásai vannak és a cukortól eltérően nem rontja a fogak állapotát.
1 870 Ft ÁFÁ-val 1 620 Ft ÁFÁ-val / ks
1 276 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00134

Xylitol

Xylitol 500g

Azon személyek számára megfelelő, akik a cukort más egészségesebb anyaggal szeretnék helyettesíteni, továbbá ajánlott alacsony kalóriás diétákhoz is. Alkalmas candida gomba ellen. Xylitoln kivételesen alacsony glikémiás indexel (GI 7) rendelkezik, ami hozzájárul az egyenletes vércukorszinthez. Az emberi szervezetnek a Xylitol hasznosításához nincs szüksége inzulinra, ezért ajánlott édesítőszer cukorbetegek számára. Lassan emésztődik és részben hasznosul. A Xylitol kalóriatartalma alacsonyabb, mint 2,5 kalória / 1g, tehát 40%-al alacsonyabb, mint a többi édesítőszer esetében, ezzel hozzájárul az egésznapos kalóriabevitel csökkentéséhez és a testsúlycsökkentéshez is. Xylitol édesítőszer használata nem károsítja a fogzománcot.
2 450 Ft ÁFÁ-val 1 890 Ft ÁFÁ-val / ks
1 488 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00893
Termékek: 10 | Jelenlegi oldal: 1/1
 • Rendelés információ
  +421905812095

 • Ingyenes szállitás 18500 ft
  feletti vásárlásnál

 • Készleten lévő árút
  2 napon belül kézbesítünk

 • Ügyfélszolgálat
  és ügyfél kezelés

 • Termékek egyenesen
  gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.