- Kezdőlap
- >>
- Sport táplálék kiegészítők
- >>
- Fehérjék
- >>
- Vegán laktóz mentes fehérjék
- >>
- Fava bab fehérje
- >>
- Fava bab fehérje 1kg
- >>
- Pea protein 1kg - Csokoládé Sztévia
A termékhez a vásárlók ezeket a termékeket is megvették
Kiszerelés
Súly | 1 kg |
---|
Termék ismertető
Összetevők (csokoládé): 90% babfehérje-izolátum, zsírszegény kakaó, aroma, édesítőszer: glykozidy steviolu.
Tápértékek |
100g |
25g |
*RI% |
Energia |
1517 kJ |
380 kJ |
4,5 % |
Zsír |
0,95 g |
0,25 g |
0,35 % |
ebből telített zsírsavak |
0,5 g |
0,15 g |
0,75 % |
Szénhidrát |
4 g |
1 g |
0,4 % |
ebből cukor |
1,35 g |
0,35 g |
0,4 % |
Rost |
5,3 g |
1,3 g |
** |
Fehérje |
80,7 g |
20,2 g |
40,2 % |
Só |
475 mg |
118 mg |
2 % |
Ca (Calcium) |
113 mg |
28 mg |
3,5 % |
K (Potassium) |
1886 mg |
472 mg |
23,6 % |
Fe (Ferum) |
13,2 mg |
3,3 mg |
23,6 % |
Aminosavprofil 100 g fehérjében: L-Alanin 3,9 g, L-Arginin 8,3 g, Aszparaginsav 10,1 g, L-Cisztein 1 g, Glutaminsav 15,4 g, Glicin 3,7 g, L-Hisztidin 2,4 g, L-Izoleucin 4,1 g, L-Leucin 7,3 g, L-Lizin 6,2 g, L-Metionin 0,7 g, L-Fenilalanin 4 g, L-Prolin 4 g, L-Szerin 4,5 g, L-Treonin 3,3 g, L-Triptofán 0,8 g, L-Tirozin 3,4 g, L-Valin 4,4 g
A só kizárólag természetesen előforduló nátriumból származik.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
*RI - referencia érték
**RI - nincs meghatározva
Felhasználás és adagolás: Naponta 25 g éhgyomorra vagy 25 g edzés után 30 perccel. A javasolt napi adagot kb. 3 dl vízben oldjuk fel. Tejben való felhasználás nem ajánlott, mert megváltozik a termék jellege és felszívódása.
Figyelmeztetés: 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. A napi ajánlott adagot nem szabad túllépni.
Tárolás: Naptól védve, száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Használat után a csomagot azonnal zárja le.
No doping – a termék nem tartalmaz a WADA tiltólistáján szereplő anyagokat. Nem tartalmaz tartósítószereket és génmódosított alapanyagokat.
Gyártó: STILL MASS s.r.o., Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec
Gondoskodunk rólatok !
Fava babból készült izolátumunk gyártása kizárólag Nyugat-Európában történik. A bab GMO-mentes, és klímabarát módon termesztik, alacsony vízfelhasználással, hatékony nitrogénmegkötéssel és rendkívül alacsony szén-dioxid-lábnyommal. Szabadalmaztatott extrakciós technológiával készül, amelynek eredménye egy szürkésfehér por, egyedi tulajdonságokkal: semleges íz, magas oldhatóság és kiváló tápérték. Kiválóan alkalmas funkcionális fehérjekomponensként olyan termékekben, mint növényi tejhelyettesítők, funkcionális italok, vegán fagylaltok és tápláló dresszingek. Fava fehérje biztosítja az összes esszenciális aminosavat, hasonlóan a borsófehérjéhez, így alkalmas izomtömeg növelésére és regeneráció támogatására is.
A Fava fehérje fő előnyei:
- Semleges, krémes íz, amely nem befolyásolja az ételek és italok ízét
- Magas fehérjetartalom
- Kiváló aminosavprofil
- Könnyen oldódik italokban és ételekben
- Alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára
- Nem tartalmaz allergéneket
- Tartalmaz rostot, magnéziumot és B6-vitamint
- Alacsony zsír- és kalóriatartalom
Miért jobb a Fava fehérje más fehérjéknél?
A kendermag- vagy rizsfehérjével ellentétben a Fava fehérje nem keserű és nem szemcsés, és jobb esszenciális aminosav-profilt kínál. A szójafehérjével szemben nem tartalmaz allergéneket vagy fitoösztrogéneket. A tejsavófehérjéhez képest pedig vegánok és érzékenyek számára is ideális választás.