- Kezdőlap
- >>
- Egészséges élelmiszerek
- >>
- Natur kásák
- >>
- Rizs mix kása 500g
- >>
- Rizses mix kása kakaós 500g
Kiszerelés
Súly | 0,5 kg |
---|
Termék ismertető
Az Instant kása kiváló minőségű összetevőket tartalmaz:
Lalmin® B COMPLEX: inaktív szerves élesztő, amely nagyon jól felszívódó B-vitamin-vitaminokat tartalmaz, pozitív hatással vannak az ideg- és mentális aktivitásra, csökkentik a fáradtságot és a fáradtságot, az immunitást és a hormonális aktivitást.
Lalmin® Cr 2000: inaktív szerves élesztő, amely a háromértékű króm-esszenciális biogén nyomelem nagyon jól felszívódó formáját tartalmazza. Hozzájárul a makroelemek normál anyagcseréjéhez és a normál vércukorszint fenntartásához.
Inulin: cikóriagyökér, természetes termék. A széklet gyakoriságának növelésével hozzájárul a normál bélműködéshez, minimális napi 12 g adaggal. Az inzulin fogyasztása révén hozzájárul a vércukorszint növekedésének csökkentéséhez. Elősegíti a vércukorszint csökkentését és a szívműködést. Támogatja a test méregtelenítő rendszereit. Pozitív hatással van a kalcium jobb felhasználására az emberi testben.
Az izomaltulóz (Palatinose ™) egy diszacharid, a méz és a cukornád természetes alkotóeleme. Ez hosszú távú energiaellátást tesz lehetővé a test számára, elkerülve a glükóz- és inzulinszint hirtelen emelkedését és csökkenését. Nagyszerű édesítőszer cukorbetegek számára, alacsony glikémiás mutatóval (GI = 32). Az izomaltulóz édesítőszerként történő felhasználásával megakadályozza a borkő és a plakk képződését azáltal, hogy csökkenti a szájüreg pH-ját.
Bio Maca perui: A Maca Peruban termesztett növény, amelynek ehető része a gyökér. A maka gyökérbõl porréssé alakulnak, amelyek tartalmazzák: fehérjéket elsõsorban polipeptidek és aminosavak, szénhidrátok, rost, vitaminok: B1, B2, B6, B12, C és E, ásványi anyagok: kalcium, vas, cink és magnézium, glükozinolátok formájában. A maka jótékony hatással van az idegrendszer, az izomműködés és az egészséges csontok normalizálására. Arra is képes egyensúlyozni a hormonális szintet, serkenteni a nemi hormonok termelését. Peruban a maca gyökér általában az idegrendszer megfelelő fejlődése, a jobb koncentráció és az emlékezet fejlesztése céljából a gyermekek számára.
Chia magok: természetes olajos magvak, rendkívül gazdag tápanyagokban. A chiamag gluténmentes, gazdag fehérjeforrás és hasznos antioxidánsok. Emellett esszenciális omega-3 zsírsavakat tartalmaznak, és kiváló forrást jelentenek olyan esszenciális ásványi anyagokhoz, mint a vas, foszfor, mangán, kalcium, nátrium és kálium. Ezek az ásványi anyagok fontos elemek számos enzim és hormon előállításához. A chia magjai A, B1, B2, B3, B9, B12 vitamint tartalmaznak, amelyek fontos szerepet játszanak a test fejlődésében, az anyagcserében, a kardiovaszkuláris és idegsejtekben. tartalmaz
Felhasználás és adagolás: Az ajánlott 50 g adagot, öntse le megfelelő mennyiségű meleg vizet, keverje össze és hagyja állni 2 percig.
A víz mennyiségövel szabályozzuk a kívánt sűrűség elérését.
Ha 43 °C felett meleg vizet használ, károsítja a tápértékeket.
Korlátozások: 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlatos.
Tárolás: Gyermekektől és napfénytől elzárva, száraz helyen 25 °C alatti hőmérsékleten tárolandó. A szükséges mennyiség bevétele után zárja vissza a csomagolást.
Hideg és sötét tárolás meghosszabbítja a termék eltarthatóságát.
A termék nem tartalmaz genetikailag módosított alapanyagokat.
Gyártó: STILL MASS s.r.o. , Lieskovska cesta 468, 96221 Lieskovec, Szlovákia
Gondoskodunk rólatok !
Összetevők kakaóval: Instant rizs liszt 49,48%, Inulin (cikória) 12%, Rizs tej (szárított rizsszirup, rizskeményítő, rizsliszt) 10%, Hemp protein 10%, zsírtalanított kakaó 7%, 80% rizsfehérje-koncentrátum 5%, Chia mag (Sage) 5%, por a Maca-ból (Lepedium meyenii Walp) 3%, édesítőszer: izomaltulóz (PalatinoseTM) 3%. Lalmin® B KOMPLEX (inaktív élesztő, tiamin-hidroklorid, riboflavin, D-pantoténsav, nikotinsav, piridoxin-hidroklorid, D-biotin, folsav, cianokobalamin) 0,5%, Lalmin® Cr 2000 (inaktív élesztő, háromértékű króm) 0 , 02%.
Tápértékek 100g és 50g :
Táp és energia érték információ |
100g |
50g |
*RDA % |
Energia érték |
1542 kJ (366 kcal) |
771 kJ (183 kCal) |
9,15 % |
Zsírok |
3,55 g |
1,77 g |
2,53 % |
Telített zsírsavak |
1 g |
0,5 g |
2,5 % |
Szénhidrátok |
62,5 g |
31,25 g |
12 % |
ebből cukrok |
4,1 g |
2,05 g |
2,27 % |
Rostok |
17,15 g |
8,57 g |
** |
Fehérjék |
12,4 g |
6,2 g |
12,4 % |
Só |
77 mg |
38,5 mg |
0,64 % |
Vit.B1 |
1,5 mg |
0,75 mg |
68,2 % |
Vit.B2 |
1,6 mg |
0,8 mg |
57,1 % |
Vit.B3 |
16 mg |
8 mg |
50 % |
Vit.B5 |
5,5 mg |
2,75 mg |
45,8 % |
Vit.B6 |
2,2 mg |
1,1 mg |
78,6 % |
Vit.B8 |
150 µg |
75 µg |
150 % |
Vit. B9 |
400 µg |
200 µg |
100 % |
Vit.B12 |
6 µg |
3 µg |
120 % |
Króm |
40 µg |
20 µg |
50 % |
A sót kizárólag a természetben előforduló nátrium okozza az élelmiszerben.
* RVH - táplálkozási referencia.
Átlagos felnőtt referenciafelvétele (8400 kJ / 2000 kcal)
** RVH nincs megállapítva