Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Szénhidrátok és édesítők

Megjelenítés típusa:
Sorrend:

Glükóz

Glucose 1kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Glükóz ideális, gyors energiaforrás. Egyszerű cukrok közé tartozik - monosacharidok. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
940 Ft ÁFÁ-val / ks
740 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01041

Maltodextrin

Maltodextrín 1kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Maltodextrin gyorsan feltölti az izmok glikogén szintjét. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
1 010 Ft ÁFÁ-val / ks
795 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01042

Szénhidrátok és édesítők

Carob powder 300g

A Carob por vitaminokat tartalmaz: A, B1, B2, D3, ásványi anyagok: magnézium, kálium, foszfor, nátrium. A Carob por egészségesebb alternatívája a kakaónak, alacsonyabb kalóriaértékű. Segíti a vér koleszterinszintjének csökkentését. Alkalmas allergiás betegek számára is. A sütemények, muffinok sütésénél használatos. Joghurtok, tej és víz, pudingok és öntetek ízesítésére alkalmas.
520 Ft ÁFÁ-val / ks
409 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01104

Coconut sugar

Coconut sugar 300g

1 220 Ft ÁFÁ-val / ks
961 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 01105

Actilight Natural

Actilight Natural 500g

Actilight élelmi rost egy diétás rost fajta. 95%-san fermentált élelmi rost probiotikus tulajdonságokkal. A rövid szénláncú zsírsavak, melyek a rostok fermentációja során keletkeznek, a bélsejtek fontos energiaforrásaiként szolgálnak. Termék fogyasztásával javul az izoflavonok felszívódása a táplálékból, ezzel növelve a csontok sűrűségét. Probiotikus hatása több mint 150 klinikai vizsgálaton ki lett mutatva. A stimuláció elérése érdekében elég 2,5g actilight-ot fogyasztani 7 napon keresztül. Sok kutatás kimutatta kedvező hatását az immunrendszerre. Bélflórákat erősítve nagyobb védelmet nyújt a nemkívánatos baktériumok ellen. Actilight nem a vékonybélben szívódik fel ezért nem növeli az inzulin szintet!
1 920 Ft ÁFÁ-val / ks
1 512 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 00105

Palatinóza

Palatinose 2kg

Alkalmas erő és izomfejlesztésre. Palatinóz egy disacharid, ami lényegében egy izomaltulóz. Tiszta, fehér, kristályos por. Glikémiás indexe 32, ami biztosítja a folyamatos energiabevitelt. Lassú a felszívódása, így foylamatosan biztosítja a megfelelő inzulinszintet a szervezetben. Javítja a fizikai aktivitást és mentális képességeket. Palatinose felszívódása 2 óráig tart, így fokozatosan adagolja a szervezetnek az energiát. Nagyobb mértékben oxidációt fejt ki a zsírsejtekre nézve. Ugyan őgy használhatjuk a terméket vízben mint tejben. Cukorral ellentétben az édessége fele a palatinózának, így bármely más sacharid forrással kombinálhatjuk!
4 360 Ft ÁFÁ-val / ks
3 433 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00106

Fruktóz

Fructose 3kg

Alkamas erő és gyors energiapórtlásra. Fruktóz - gyümölcs cukor - egy alacsony glikémiás indexel rendelkező cukor, ami alkalmas cukorbetegek számára is. Fruktóz lényegében monosacharid. Ugyan úgy lehet adagolni mint más ízesítőt, de az adagolása kisebb. Kb. 30% édesebbnek érezzük mint a sima cukrot. A monoszacharidokhoz tartozó ketohexóz, szabad állapotban igen elterjedt mind a növény-, mind az állatvilágban. Nagy mennyiségben található a gyümölcsök nedvében, a mézben, egyik komponense a szacharóznak is. Biológiailag a glükózhoz hasonlóan fontos szénhidrát.
2 970 Ft ÁFÁ-val / ks
2 339 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00107

Glükóz

Glucose 3kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Glükóz ideális, gyors energiaforrás. Egyszerű cukrok közé tartozik - monosacharidok. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
2 480 Ft ÁFÁ-val / ks
1 953 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00108

Maltodextrin

Maltodextrín 3kg

Alkalmas erő és gyors energiapótlásra. Maltodextrin gyorsan feltölti az izmok glikogén szintjét. Szervezetünk gyorsan hasznosítja anélkül, hogy megterhelné az emésztőrendszert.
2 620 Ft ÁFÁ-val / ks
2 063 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00109

Szukralóz

Sucralose 30g

A szukralóz alacsony kalóriatartalmú édesítőszer, és akár 600-szor édesebb, mint az asztali cukor. A szukralóz nem befolyásolja az emésztési folyamatot, és nem halmozódik fel a szervezetben. Használat után az emésztőrendszer túlnyomó többsége nem változik. Kis mennyiségű szukralóz felszívódik, de nem metabolizálódik, ezért gyorsan kiválasztódik a vizelettel.
1 310 Ft ÁFÁ-val / ks
1 031 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00133

Stevia RA60

Stevia RA60 30g

A növényből kivont, édes ízért felelős steviol-glükozidok különösebb lebontás nélkül emésztődnek és ezért kalória-értékük rendkívül kicsi. Cukorbetegek is fogyaszthatják. Néhány dán és brazil tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, enyhíti az inzulin-függést, szabályozhatja az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segíthető hatásairól számolnak be, valamint bizonyos ásványi anyagtartalma sem mellékes (A és C vitamin, cink, rutin, magnézium, vas, stb.). Stevia 250-400x édesebb mint a cukor, gyógyhatásai vannak és a cukortól eltérően nem rontja a fogak állapotát.
1 570 Ft ÁFÁ-val / ks
1 236 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00134

Xylitol

Xylitol 500g

1 570 Ft ÁFÁ-val / ks
1 236 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00893
 • Rendelés információ
  +421905812095

 • Ingyenes szállitás 25000 ft
  feletti vásárlásnál

 • Készleten lévő árút
  24 órán belül kézbesítünk

 • Ügyfélszolgálat
  és ügyfél kezelés

 • Termékek egyenesen
  gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.