Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Whey protein

Termék szűrő
Megjelenítés típusa:
Sorrend:

Típus

A Whey protein egy savófehérje-koncentrátum, amely az egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb fehérje a sport táplálkozásban. Ultraszűréssel állítják elő, ez a módszer garantálja a magas biológiai értékét. Ezt a fehérjét tiszta izomtömeg növelésére tervezték, felesleges zsír nélkül. Gazdag elágazó láncú BCAA aminosavakban, amelyek fontosak az izomnövekedéshez, mivel elindítják a fehérje szintézis folyamatát és építőelemeket szolgáltatnak az izomrostokhoz. Segítségével javíthatja a szervezet regenerációs folyamatait és immunitását. Gyorsan emészthető és nem terheli a gyomrot. A fehérje nem denaturált, azaz alacsony hőmérsékleten lett szűrve. Az összetételtől függően választhat a termék íztelen vagy édesítőszer : szteviol-glikozid vagy szukralóz változatában.
4 520 Ft ÁFÁ-val 2 940 Ft ÁFÁ-val / ks
2 315 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 02524
A Whey protein egy savófehérje-koncentrátum, amely az egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb fehérje a sport táplálkozásban. Ultraszűréssel állítják elő, ez a módszer garantálja a magas biológiai értékét. Ezt a fehérjét tiszta izomtömeg növelésére tervezték, felesleges zsír nélkül. Gazdag elágazó láncú BCAA aminosavakban, amelyek fontosak az izomnövekedéshez, mivel elindítják a fehérje szintézis folyamatát és építőelemeket szolgáltatnak az izomrostokhoz. Segítségével javíthatja a szervezet regenerációs folyamatait és immunitását. Gyorsan emészthető és nem terheli a gyomrot. A fehérje nem denaturált, azaz alacsony hőmérsékleten lett szűrve. Az összetételtől függően választhat a termék íztelen vagy édesítőszer : szteviol-glikozid vagy szukralóz változatában.
4 520 Ft ÁFÁ-val 2 940 Ft ÁFÁ-val / ks
2 315 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 02585
Termékek: 2 | Jelenlegi oldal: 1/1

 

 

Bin, P., et al. 2017. Oxidation resistance of the sulfur amino acids: methionine and cysteine. Biomed Research International, 1-6.

Frestedt, J. L., et al. 2008. A whey-protein supplement increases fat loss and spares lean muscle in obese subjects: a randomized human clinical study. Nutr Metab. 5:8.

Miller, G. D., et al. 2000. Handbook of dairy foods and nutrition. CRC Press.

Pasin, G. and Miller, S. L. 2000. U.S. Whey products and sports nutrition. Application monograph. U.S. Dairy export Council, 1-8.

Van Hall, G., et al. 2000. The effect of free glutamine and peptide ingestion on the rate of muscle glycogen resynthesis in man. In J Sports Med. 21(1):25-30.

Zaman, Ch. and Lin, K. 2007. A review of the importance of amino acids in sports performance. Immune System Management, 1-63.

  • Rendelés információ
    +421905812095

  • Ingyenes szállitás 18500 ft
    feletti vásárlásnál

  • Készleten lévő árút
    2 napon belül kézbesítünk

  • Ügyfélszolgálat
    és ügyfél kezelés

  • Termékek egyenesen
    gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.