Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Inulín

Bestsellerek
 • Inulin 500g - Raktáron

  Az inulin étrendben oldódó rost, oligo- és poliszacharidokból áll, amelyek ß- (2,1) kötésekkel összekapcsolt fruktóz egységekből állnak. Szinte minden fruktózláncot glükóz egység zár le. Az oldhatóság növelése érdekében enzimatikusan hidrolizálódik. Számos élelmiszer-készítményben és az egészséges táplálkozás fogyasztói számára alkalmazzák. Lehetővé teszi az élelmiszerek táplálkozási profiljának javítását rost hozzáadásával, cukrok pótlásával, a kalóriaérték csökkentésével, a glikémiás index csökkentésével. Az inulin nem emészthető fel a vékonybélben, ezért nem növeli a vércukorszint és az inzulin mennyiségét. Az inulin kellemes ízű, javítja az ételek aromáját, pl. joghurtot és 30% édességű szacharózt tartalmaz. Ezért felhasználható cukor vagy glükózszirup helyettesítésére. Cukorbetegek számára is alkalmas.
  1 990 Ft ÁFÁ-val
  1 567 Ft ÁFA nélkül
Megjelenítés típusa:
Sorrend:

Inulín

Inulin 500g

Az inulin étrendben oldódó rost, oligo- és poliszacharidokból áll, amelyek ß- (2,1) kötésekkel összekapcsolt fruktóz egységekből állnak. Szinte minden fruktózláncot glükóz egység zár le. Az oldhatóság növelése érdekében enzimatikusan hidrolizálódik.
Számos élelmiszer-készítményben és az egészséges táplálkozás fogyasztói számára alkalmazzák. Lehetővé teszi az élelmiszerek táplálkozási profiljának javítását rost hozzáadásával, cukrok pótlásával, a kalóriaérték csökkentésével, a glikémiás index csökkentésével.
Az inulin nem emészthető fel a vékonybélben, ezért nem növeli a vércukorszint és az inzulin mennyiségét. Az inulin kellemes ízű, javítja az ételek aromáját, pl. joghurtot és 30% édességű szacharózt tartalmaz. Ezért felhasználható cukor vagy glükózszirup helyettesítésére. Cukorbetegek számára is alkalmas.
2 280 Ft ÁFÁ-val 1 990 Ft ÁFÁ-val / ks
1 567 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 01897
Termékek: 1 | Jelenlegi oldal: 1/1
 • Rendelés információ
  +421905812095

 • Ingyenes szállitás 18790 ft
  feletti vásárlásnál

 • Készleten lévő árút
  2 napon belül kézbesítünk

 • Ügyfélszolgálat
  és ügyfél kezelés

 • Termékek egyenesen
  gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.