- Kezdőlap
- >>
- Sport táplálék kiegészítők
- >>
- Fehérjék
- >>
- Savó fehérjék
- >>
- whey 80 instant
- >>
- whey 80 instant 1kg
- >>
- Whey 80 instant 1kg - Natural
A termékhez a vásárlók ezeket a termékeket is megvették
Kiszerelés
Súly | 1 kg |
---|
Termék ismertető
Naturál összetétele: WPC 80 instant tejsavófehérje koncentrátum, alacsony hőmérsékleten, CFU Cross-Flow Ultra-filtrációs módszerrel előállítva, (tej), emulgeálószer: Napraforgó lecitin (E322).
Tápérték információk |
100g |
25g |
*RBÉ % |
Energia érték |
1734 KJ (410 kcal) |
433,5 KJ (102,5 kcal) |
5,125 % |
Zsírok |
7,3 g |
1,825 g |
2,60 % |
Ebből telített zsírsavak |
4,5 g |
1,25 g |
5,625 % |
Szénhidrát |
8,5 g |
2,125 g |
0,82 % |
Ebből cukor |
7,9 g |
1,975 g |
2,19 % |
Élelmi rost |
0 g |
0 g |
** |
Fehérjék |
77,6 g |
19,4 g |
38,8 % |
Só |
0,38 g |
0,095 g |
1,58 % |
Felhasználás és adagolás: A készítmény 25 g-ban reggel éhgyomorra, vagy edzés után közvetlenül 25 g-ban adagolható. Az ajánlott napi adagot körülbelül 1,5 dcl vízben el kell keverni. Használata tejben nem javasolt, mert megváltoztatja a termék jellegét és felszívódási képességét
Figyelmeztetés: Nem ajánlott 3 év alatti gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Allergén: tej.
Tárolás: Gyermekek elől és napfénytől elzárva, száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. A szükséges mennyiség bevétele után zárja vissza a csomagolást. A hideg és sötét helyen lévő tárolás meghosszabbítja a termék eltarthatóságát.
No doping: a termék nem tartalmaz a Nemzetközi Doppingellenes Kódex tiltott szerek listáján szereplő anyagokat. A termék nem tartalmaz tartósítószert vagy genetikailag módosított alapanyagokat.
Gyártó: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 96221, Lieskovec, Szlovákia.
Gondoskodunk rólatok !
1) Magas a fehérje aránya (73%-75% ízesítéstől függően), amely a legjobb minőségű tejsavóból származik.
2) Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, vagyis azokat az aminosavakat, amelyeket az emberi szervezet nem képes saját maga előállítani (vagy más szóval "szintetizálni"), és kizárólag étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel kell bevinni. Az esszenciális aminosavak a teljes tejsavófehérje-tartalom akár 60%-át is kiteszik.
3) Nagy arányban tartalmaz elágazó láncú, úgynevezett BCAA-aminosavakat (valin, leucin és izoleucin), amelyek beindítják az izomfehérje szintézis folyamatát és felgyorsítják a regenerálódást kemény edzés után.
4) Nagyon jó forrása a kénes aminosavaknak (cisztein és metionin), amelyek segítenek stabilizálni a szervezet antioxidáns szintjét, amelyek védelmet nyújtanak a DNS-nek a káros szabad gyökökkel szemben.
5) Gazdag az arginin és a lizin aminosavakban, amelyek részt vesznek a növekedési hormonok stimulálásában. A növekedési hormon elősegíti az izomnövekedést és a testzsír csökkentését.
6) A glutamin aminosav magasabb tartalma segít feltölteni az izmok és a máj energiaraktárait glikogén formájában, miközben támogatja a szervezet általános immunválaszát.
7) Végül, de nem utolsósorban kalciumforrás is, amely védi a csontokat a vékonyodástól.
8) Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, amely csökkenti a minőségét. Ezáltal nagyon könnyen emészthető, nem borítja fel a gyomrot és nem okoz emésztési problémákat.
9) Nem denaturált, ami azt jelenti, hogy a gyártási folyamat során a CFU Cross-Flow ultraszűrési módszert alkalmazták, alacsony hőmérsékleten, így a fehérje megőrzi természetes biológiai értékét, és nem változnak biológiai tulajdonságai.
10) Instant formában van, nagyon jól oldódik (még hideg vízben is).
A Whey 80 Instant alkalmas mindenkinek, aki izomtömeget szeretne növelni, de különböző diétás programokban is, ahol segít az izomtömeg fenntartásában és gyorsítja a regenerálódást. Nemcsak aktív és szabadidős sportolóknak, hanem a fokozott fizikai aktivitású átlagembereknek is alkalmas, akiknek szükségük van a napi fehérjebevitel kiegészítésére.
Források - cikkek:
Bin, P., et al. 2017. Oxidation resistance of the sulfur amino acids: methionine and cysteine. Biomed Research International, 1-6.
Frestedt, J. L., et al. 2008. A whey-protein supplement increases fat loss and spares lean muscle in obese subjects: a randomized human clinical study. Nutr Metab. 5:8.
Chromiak, J. A. and Antonio J. 2002. Use of amino acids as growth hormone-releasing agents by athletes. Nutrition 18:657-661.
Miller, G. D., et al. 2000. Handbook of dairy foods and nutrition. CRC Press.
Pasin, G. and Miller, S. L. 2000. U.S. Whey products and sports nutrition. Application monograph. U.S. Dairy export Council, 1-8.
Van Hall, G., et al. 2000. The effect of free glutamine and peptide ingestion on the rate of muscle glycogen resynthesis in man. In J Sports Med. 21(1):25-30.
Zaman, Ch. and Lin, K. 2007. A review of the importance of amino acids in sports performance. Immune System Management, 1-63.