Fehérjék • Aminosavak • Táplálékkiegészítők

Artro 7 plus

Megjelenítés típusa:
Sorrend:
Ez egy több hatóanyagból álló összetett termék, amely pontosan 7 hatóanyagból áll. A termék természetes édesítőszert tartalmaz a termék minőségének növelése érdekében. A glükózamin egy bázikus glükózszármazék, amelyet adjuvánsként használnak a gyulladás és a fájdalom enyhítésére az ízületi gyulladás, inak, ízületek kezelésében és az intervertebrális lemezeket érintő degeneratív folyamatok javításában. A kondroitin-szulfát a porcsejtekben (proteoglikánokban) a leggyakoribb. Segít a porcban a víz megtartásában és a porcvesztés visszaszorításában a glükózamin szinergikus alkalmazásával. Az MSM a friss nyers élelmiszerekben található szerves és természetesen előforduló kénforma. Az MSM a mai fedetlen élelmiszerekben amelyeket gyakran mesterséges üvegházakban termesztenek, nem képviselteti magát jelentős mennyiségben. A hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövet regenerálásához. A szarvasmarha kollagén C-vitaminnal gazdagodik,
10 470 Ft ÁFÁ-val / ks
8 244 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 01636
Ez egy több hatóanyagból álló összetett termék, amely pontosan 7 hatóanyagból áll. A termék természetes édesítőszert tartalmaz a termék minőségének növelése érdekében. A glükózamin egy bázikus glükózszármazék, amelyet adjuvánsként használnak a gyulladás és a fájdalom enyhítésére az ízületi gyulladás, inak, ízületek kezelésében és az intervertebrális lemezeket érintő degeneratív folyamatok javításában. A kondroitin-szulfát a porcsejtekben (proteoglikánokban) a leggyakoribb. Segít a porcban a víz megtartásában és a porcvesztés visszaszorításában a glükózamin szinergikus alkalmazásával. Az MSM a friss nyers élelmiszerekben található szerves és természetesen előforduló kénforma. Az MSM a mai fedetlen élelmiszerekben amelyeket gyakran mesterséges üvegházakban termesztenek, nem képviselteti magát jelentős mennyiségben. A hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövet regenerálásához. A szarvasmarha kollagén C-vitaminnal gazdagodik,
10 470 Ft ÁFÁ-val / ks
8 244 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 01638
Ez egy több hatóanyagból álló összetett termék, amely pontosan 7 hatóanyagból áll. A termék természetes édesítőszert tartalmaz a termék minőségének növelése érdekében. A glükózamin egy bázikus glükózszármazék, amelyet adjuvánsként használnak a gyulladás és a fájdalom enyhítésére az ízületi gyulladás, inak, ízületek kezelésében és az intervertebrális lemezeket érintő degeneratív folyamatok javításában. A kondroitin-szulfát a porcsejtekben (proteoglikánokban) a leggyakoribb. Segít a porcban a víz megtartásában és a porcvesztés visszaszorításában a glükózamin szinergikus alkalmazásával. Az MSM a friss nyers élelmiszerekben található szerves és természetesen előforduló kénforma. Az MSM a mai fedetlen élelmiszerekben amelyeket gyakran mesterséges üvegházakban termesztenek, nem képviselteti magát jelentős mennyiségben. A hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövet regenerálásához. A szarvasmarha kollagén C-vitaminnal gazdagodik
10 470 Ft ÁFÁ-val / ks
8 244 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 00452
Ez egy több hatóanyagból álló összetett termék, amely pontosan 7 hatóanyagból áll. A termék természetes édesítőszert tartalmaz a termék minőségének növelése érdekében. A glükózamin egy bázikus glükózszármazék, amelyet adjuvánsként használnak a gyulladás és a fájdalom enyhítésére az ízületi gyulladás, inak, ízületek kezelésében és az intervertebrális lemezeket érintő degeneratív folyamatok javításában. A kondroitin-szulfát a porcsejtekben (proteoglikánokban) a leggyakoribb. Segít a porcban a víz megtartásában és a porcvesztés visszaszorításában a glükózamin szinergikus alkalmazásával. Az MSM a friss nyers élelmiszerekben található szerves és természetesen előforduló kénforma. Az MSM a mai fedetlen élelmiszerekben amelyeket gyakran mesterséges üvegházakban termesztenek, nem képviselteti magát jelentős mennyiségben. A hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövet regenerálásához. A szarvasmarha kollagén C-vitaminnal gazdagodik,
9 080 Ft ÁFÁ-val / ks
7 150 Ft ÁFA nélkül / ks
Raktáron
Cikkszám: 00578
Chondroitin sulfate legnagyobb mértékben a forgókban, a található. Segít a porcoknak megtartani a vizet és visszaállíthatja az elkopott szöveteket. Legnagyobb eredményt a glukosamin termék kombinációjával érhetjük el. Rendszeres használatával javítjuk a forgók egészségi állapotát. Chondroitin sulfate hatása már a szedést követő 6 hétben jelentkezik! Megelőzés érdekében javasolt szedni 2 hónapig majd 4 hónap szünet után megismételni a folyamatot! Meghatározás: A hidrolizált kollagén enzimhidrolízissel előzőleg hasított fehérjék forrása, amelyek fontosak a kötőszövetek regenerálásához. Ezek a legrövidebb molekuláris láncok jobb hatással vannak a szervezet emésztésre. Erre a fehérjeforrásra tipikusan jellemző a jobb hasznosulása a szervezetben és a esszenciális valamint a nem esszenciális aminosavak egyedülálló forrása. Továbbá magas fehérjetarta. Nagyon jó eredményeket tudunk elérni ha a kollagénhez B vitamin, Magnezium és Calcium kombinációját adjuk!
10 470 Ft ÁFÁ-val / ks
8 244 Ft ÁFA nélkül / ks
A termék jelenleg nem elérhető
Cikkszám: 01610
  • Rendelés információ
    +421905812095

  • Ingyenes szállitás 25000 ft
    feletti vásárlásnál

  • Készleten lévő árút
    24 órán belül kézbesítünk

  • Ügyfélszolgálat
    és ügyfél kezelés

  • Termékek egyenesen
    gyártótól

A legfrissebb újdonságok az e-maileden !

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail) csak e célra fogjuk feldolgozni az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet elküldünk az e-mail címére. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését írásban, e-mailben vagy a link bármely e-mail címére kattintva.